****(:
Ime:/ Nirvana :)/
Godine :/ 12 /
Grad :/ Sarajevo /
Zanimanje :/ Košarka /
Na bloggeru :/ Bublesha /
.
Nirvana :) Mozda i nisam neki biser , aL' sam sama svojj raziser. .. sama za sebe smisljam zaplete i krajj !! Ako mislite da mozete biti gori od mene,varate se . Mogu biti puno lukavija i gora od vas u svemu.. Hocete da ja pricam sta znam o vama? Hocete da od sutra pocnem vas smatrati jos gorom od najgadnije stvari na Zemlji? Hocete da iz civiliziranih ljudi predjemo u neke druge? U vasu klasu ljudi? Hocete to? Cujte mogu biti najbolja u svemu,ali istodobno mogu biti gora od najgore! Ne znate koga stalno uzimate usta! Znat cete uskoro vjerujte mi!!!! :PPPP[da ne bude zabune,ovo je sa interneta ] Drzite me se :PP Ajd ovdje se malo filozofiralo,i zajebavalo .. :D .Al inace sam svadjalica,buntovnik i tvrdoglava sam jaaaako :).Vjerovatno te ne zanima,sta ja volim,a sta ne,sta zelim,a sta ne zelim.Tako da nemam namjeru da to stavljam u boxeve. -.-'
--
pricaju dvije bebe u porodilistu..

1# jel' pavas?
2# ne pavam
1# ta jadiiiis?
2# jedem keks
1# datt' meni keks?
2# cuti pavaaam xDD

Unbreak my heart ..
:)

18.12.2008.

...Jesen u meni..

Cim sam dosla kuci,sjedoh za kompjuter kao i obicno.
Malo se sopingirala :)).Malo vise :)).Zato me sad ruke bole .
Hm,mogu reci da me uzasno pocelo nervirati kad zovem nekog,kad kaze "Dostigli ste limit za poziv....".Ma mrs,tek napunila kredit,i onda tri puta moram pokusavati da nazovem.
Jedva cekam subotuu :))
Awww.Dolazi Ajana .[BreakAway].Ja fino po nju na voz,[mislim na stanicu :P],i odosmo nedje :D.Slikat se ,a Ajana? :PP
A ja,"neceš ti doci" :P.Haha.Jucer u skoli opet me zigalo,plakala sam na engleskom,a na bosanskom mi je nastavnica donijela kocku secera,limun i vodu.Smirilo me to .Nije me toliko boljelo kao nekidan,ali svejedno boljelo je.
Danas smo imali test iz historije.Pu.Nije fer,u ovoj grupi do mene,postavljena su dva pitanja koja nismo radili,vec koju smo lekciju danas radili.Danas smo ucili pet novih lekcija,ono wtf.Svima je promijenjeno peto pitanje jer ga nismo radili,a na ona druga dva,nastavnica ono normalno kaze :"Pa sta,sta ima veze?".Joj.
Jucer sam napisala prelijep sastav o majci za bosanski,na telefon,eto tad mi nadoslo,nisam imala papira kod sebe jer nisam bila kuci,i napisala na mobitel.I pogodite sta se desilo,dva puta pogresan klik,i ode sve u MP3 nopacke :|
Mozete mi reci ako znate slucajno kakve veze suze imaju sa nasim osjecajima?Ne znam,nije mi nikako jasno kako par kapljica "vode " mogu da predstave tu nasu tugu :( :) :P.Ne ,,ono fakat.Ne kontam.Al znam da su suze jaaako jakooo ukusne :)
Kupila sam maloprije knjigu TAJNE ODRASTANJA ,,Savjeti za djevojke.Cini mi se korisna i poucna knjiga,prelistala sam je,a veceras cu ju citati.