****(:
Ime:/ Nirvana :)/
Godine :/ 12 /
Grad :/ Sarajevo /
Zanimanje :/ Košarka /
Na bloggeru :/ Bublesha /
.
Nirvana :) Mozda i nisam neki biser , aL' sam sama svojj raziser. .. sama za sebe smisljam zaplete i krajj !! Ako mislite da mozete biti gori od mene,varate se . Mogu biti puno lukavija i gora od vas u svemu.. Hocete da ja pricam sta znam o vama? Hocete da od sutra pocnem vas smatrati jos gorom od najgadnije stvari na Zemlji? Hocete da iz civiliziranih ljudi predjemo u neke druge? U vasu klasu ljudi? Hocete to? Cujte mogu biti najbolja u svemu,ali istodobno mogu biti gora od najgore! Ne znate koga stalno uzimate usta! Znat cete uskoro vjerujte mi!!!! :PPPP[da ne bude zabune,ovo je sa interneta ] Drzite me se :PP Ajd ovdje se malo filozofiralo,i zajebavalo .. :D .Al inace sam svadjalica,buntovnik i tvrdoglava sam jaaaako :).Vjerovatno te ne zanima,sta ja volim,a sta ne,sta zelim,a sta ne zelim.Tako da nemam namjeru da to stavljam u boxeve. -.-'
--
pricaju dvije bebe u porodilistu..

1# jel' pavas?
2# ne pavam
1# ta jadiiiis?
2# jedem keks
1# datt' meni keks?
2# cuti pavaaam xDD

Unbreak my heart ..
:)

30.11.2008.

Mnoge stvari nisam htela, i nisam smela,a sad bi zelela da vreme vrati se...

Ne znam da li ima išta značajno što mogu pisati u ovom postu.Reče mi Edina da sam zaostala :PP.Hahaha xDD.Pa jesam.
Eto ovaj vikend sam provela kod Lane (L).Ustvari,poslije petka,nakon treninga otisla kod nje,nocila,u subotu u skolu [ooouu vadafak -.- :@],pa u grad [jooo noge su mi otpale ],i evo sad se probudila u raniiim satima x)).U pola osam,kent biiliiiv.Hihihi.Al jucer sam rano zaspala,mislim u dvanaest,nije rano,al eto..nego,cijeli dan sam nesto zijevala,pa pobogu kontala sve hocel' prestatii ikad to hebeno zijevanje .:@.Mom bratu jucer bioo rodjendan (LLL).E Brooo ..Sretan ti rođendan sa zakašnjenjem [mislim po postu,čestitala sam ja tebi naravno :D ].Historiju me opet nije pitala,krenula ispočetka,dijelila treće i četvrte ocjeene,dok ja imam samo jednu,al rekla je mom bratu da je valjda shvatila da nisam spremna,i ja sam se toliko iznervirala,da sam od škole do stanice samo govorila "Lazeeee..lazeeee..lazeeeeeeeeee".I kad me neko pita ko laze ,ja kazem :"Lazeeee ".A oni :"Ko laze ":.a ja opet onako iznervirana :"Lazeeeeeee ". xPPP.Bila sam ja tu i tamo spremna,al nisam pokazivala da nisam,samo sam izasla popiti tablete :).Šta li je to njoj sad prestavilo Bog zna.*?!
Briga me.
Joo nanem kako me briga za sve xDD.a pogotovo ,mislim,mislim,..misliim na druge osobe..pogotovo kad mi neko kaze nestoo.Hihii.
Ne bih da se vracam na teme koje svako "pokrece", i da ja kopiram "njihove" recenice,al fakat fakaat fakaat ne shvatam neke osobe.Ono el o el,ili grrr .!


Mnoge stvari nisam htela, i nisam smela,
a sad bi zelela da vreme vrati se,
srecu nosi vetar, a suze pije reka,
poljubi me ko nekad i u korak prati me.


Ouuuh kako bih ja rado da mogu vratiti vrijeme.Ni zbog čega posebno,al kad bih bogdo moglaa...Imate ogroomaan pozdrav od mene i Lane xDD.

Čisto javljanje iz zahebancije.Jos ja nisam dosla sebi,jos ja spavam ! :DD