****(:
Ime:/ Nirvana :)/
Godine :/ 12 /
Grad :/ Sarajevo /
Zanimanje :/ Košarka /
Na bloggeru :/ Bublesha /
.
Nirvana :) Mozda i nisam neki biser , aL' sam sama svojj raziser. .. sama za sebe smisljam zaplete i krajj !! Ako mislite da mozete biti gori od mene,varate se . Mogu biti puno lukavija i gora od vas u svemu.. Hocete da ja pricam sta znam o vama? Hocete da od sutra pocnem vas smatrati jos gorom od najgadnije stvari na Zemlji? Hocete da iz civiliziranih ljudi predjemo u neke druge? U vasu klasu ljudi? Hocete to? Cujte mogu biti najbolja u svemu,ali istodobno mogu biti gora od najgore! Ne znate koga stalno uzimate usta! Znat cete uskoro vjerujte mi!!!! :PPPP[da ne bude zabune,ovo je sa interneta ] Drzite me se :PP Ajd ovdje se malo filozofiralo,i zajebavalo .. :D .Al inace sam svadjalica,buntovnik i tvrdoglava sam jaaaako :).Vjerovatno te ne zanima,sta ja volim,a sta ne,sta zelim,a sta ne zelim.Tako da nemam namjeru da to stavljam u boxeve. -.-'
--
pricaju dvije bebe u porodilistu..

1# jel' pavas?
2# ne pavam
1# ta jadiiiis?
2# jedem keks
1# datt' meni keks?
2# cuti pavaaam xDD

Unbreak my heart ..
:)

11.11.2008.

Sing for the moment.

Dodjoh malo do interneta :D

Dusice moje,ja sam dobro,super,divno ,krasno,mada kasljem :S .Uvijek nesto.U nedjelju na ZSZ ispao Bubi,i nije posteno :(((( .Jebala ga Romana :( .Pa dobro,nije ni ona kriva -.-'.
Jucer Din dobio crveno/plave oci zbog Harunove nespretnosti,tako da je moja duša Lamija došla do zaključka :"Ah,Din je uvijek htio plave oči".Hahahahha :D .Ja sam nešto posebno sretna,bez određenog razloga :D .Nisam odavno pila one tablete za smirenje xDD.Hahah.Prije nego sto sam sjela da pisem post,imala sam OGROMNU inspiraciju,al fakat mi nije jasno,kako je izgubim otvarajuci ovaj spori blogger.Da,blogger je prije par dana,ili tacnije prosle sedmice,postao jako spor.Ok,sad je brzi,ali je bio kriza x)).U skoli je okej !.Moram sad sjesti i uciti historiju..Nisam je ucila od pocetka skolske,i imam slavnu dvojku [2].I jedina imam jednu ocjenu u razredu -.-'.Fakat ima da me neeeeeeeema!.Mrzim cetvrtak.Muci me godinu i kusur.I ove i prosle godine mi je historija bila u cetvrtak. Piiii. :@ .Ne shvatam šta je će mi u životu jel ovaj pračovjek vukao ženu za kosu,ili šta su oni jeli,jesu li spavali u vilama ili u kontejneru,u pećini ili Bog zna gdje :S.Ne shvatam fakat :SSSS.Al jebaji ga,nastavnici su kriza.Traže i previše.Traže nešto što nam nikad,a možda ni tad neće trebati.Al uh.Nanem' jesam se ismijala danas.Jučer Amela i Nežla našle neki papirić na kojem je sastav za pismenu iz bosanskog,uredno otkucan,sa jednom greškom koja glasi "smedze oči".Čuj smedze.haahha.Al haj,zadnja je reecenica el o el!.Glasi nesto slicno ovom :"I mali Jahija umjesto da prođe kroz cilj,sa odličnim vremenom,ipak prošao pored njega " :PPP
Cccc x)).
[ne zamjerite,ima ovdje i c ,i s,i ž,i š xDD..al kako mi zapadne ...]:P

Edit'
joo meen.Nesto ce bit,ja ustala u pola osaaam :P.Uh uh x)).Znate šta? .Pobjegla sam sa treninga.Nas sestero fino otisli u Dundee da hap-hap xD.I kako smo se vracali dvoje po dvoje na dif,smisljali smo nekakva sranja da se izvučemo.I kako smo Ajla i ja zadnje ušle,zapele smo skroz.Počele mi :"Aaaa..amm..Pa mi bile kod Dijane,i onda fino dok smo mi krenuli,hem sto smo vec kasnili,hem je i guzva bila ".a trener me prekide :"Kako je bilo na pici u Dundee-u?! ".Ja stala ukocila se :P. el o el .Haha.Al ne bih se ni vratila da nisam morala [morala potpisati neke papire,platiti sistematski,predati neke papire,uzeti opravdanje za skolu ].Pa zar nije bio dovoljan razlog da sam se ipak morala vratiti? .
I da,recite mi,volite li vi rijec "ZAVIST" ?.Ja ne znam nanem' moje :S.Ne znam da li volim da mi neko zavidi,misleci da sam bolja od njega.Ma ne ,sigurno ne.Ne mogu ja ba podnijet da neko "pati" zbog onog sto imam ja,sto on/a nema ,a sto bi htjeo/la :SS :( .Neću da mi niko zavidi.Neću.Hoću da je svako zadovoljan sa sobom,i onim što ima.Al ne može :( .
Eh,eh.taj život xSS .Al jebaji ga,svako je krojač vlastite sudbine.Ili ne :( .